Tila – Designkellari

Tila Partnerit on projektisisustamiseen sekä kalusteiden maahantuontiin erikoistunut perheyritys. Jo vuodesta 1995 Tila on luonut yhdessä suunnittelijoiden ja asiakkaidensa kanssa merkityksellisiä tiloja, jotka palvelevat käyttäjiään ja joissa viihdytään. Tila tuo maahan kalusteita ja valaisimia niin toimistokäyttöön, ravintoloihin, hotelleihin kuin hoiva- ja opetustiloihinkin.

Jotta koekäyttö- ja näyttelytarkoitukseen hankitut kalusteet ja valaisimet saisivat uuden kodin, perustettiin Suomen laajuisesti palveleva verkkokauppa, Designkellari. Tilan yli sadan päämiehen ansiosta Designkellarin valikoimasta löytyy paljon erilaisia kalusteita ja valaisimia monenlaiseen käyttöön ja tarpeeseen. Designkellarin näyttely- ja mallituotteet ovat laadukkaasti valmistettuja ja olleet vähäisessä näyttely- ja mallikäytössä. Kaikki Designkellarin kalusteet ja valaisimet myydään hyväkuntoisina.

Designkellarin tuotteita on saatavilla rajoitetusti, ja useat tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Lisäämme ajoittain valikoimaamme suoraan valmistajilta ostettuja erikoiseriä, jotka löydät Kampanjatuotteistamme.

Verkkokauppamme valikoima päivittyy jatkuvasti – myymälässämme Lönnrotinkatu 45:ssä on esillä satoja eri tuotteita joita lisäämme nettiin viikoittain. Tervetuloa siis tutustumaan valikoimaan myös paikan päälle, Designkellari on auki arkisin kello 9-16 tai sopimuksen mukaan. Voit noutaa verkkokaupasta ostetut tuotteet myymälästä tai tilata tuotteet kotiinkuljetuksella.

Seuraa Designkellaria Instagramissa ja Facebookissa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon verkkokauppaamme lisätyistä tuotteista!

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.