Tila Partnerit & Designkellari

Tila Partnerit on projektisisustamiseen sekä kalusteiden maahantuontiin erikoistunut perheyritys. Jo vuodesta 1995 Tila on luonut yhdessä suunnittelijoiden ja asiakkaidensa kanssa merkityksellisiä tiloja, jotka palvelevat käyttäjiään ja joissa viihdytään. Tila tuo maahan kalusteita ja valaisimia niin toimistokäyttöön, ravintoloihin, hotelleihin kuin hoiva- ja opetustiloihinkin.

Jotta malli- ja näyttelytarkoitukseen hankitut kalusteet ja valaisimet saisivat uuden kodin, perustettiin Suomen laajuisesti palveleva verkkokauppa, Designkellari. Tilan yli sadan päämiehen ansiosta Designkellarin valikoimasta löytyy paljon erilaisia kalusteita ja valaisimia niin toimistoon kuin kotiin. Designkellarin näyttely- ja mallituotteet ovat europpalaisilta huippuvalmistajilta ja ovat olleet vähäisessä näyttely- ja mallikäytössä. Kaikki Designkellarin kalusteet ja valaisimet myydään hyväkuntoisina.

Designkellarin tuotteita on saatavilla rajoitetusti, ja useat tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Lisäämme ajoittain valikoimaamme suoraan valmistajilta ostettuja erikoiseriä, jotka löydät Kampanjatuotteistamme.

Voit noutaa verkkokaupasta ostetut tuotteet Tilan myymälästä sovittuna ajankohtana tai tilata tuotteet kotiinkuljetuksella.

Seuraa Designkellaria Instagramissa ja Facebookissa, jotta saat ensimmäisten joukossa tiedon verkkokauppaamme lisätyistä tuotteista!

Käytämme evästeitä kävijäseurantaan ja markkinointiin.